Stay connected
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.
06 aug. 2022

Despre mine

Ovidiu Selejan, MBA

În acest moment al existenței sunt antreprenor și consultant în domeniul marketingului digital. Mă pasionează zona de strategie de business în mediul online, precum și partea de SEO și promovare (Google Ads, Facebook Ads, Insta Ads). Am experiență de peste două decenii în zona de management din diverse industrii, de la telecomunicații și IT până la industria medicală, așadar perspectiva holistică asupra mediului de afaceri nu îmi este străină.

Atunci când timpul îmi permite, sunt pasionat de cercetarea interdisciplinară la granița dintre marketing, UI/UX și psihologie. Dacă vă pasionează domeniul, puteți să parcurgeți o parte din lucrările mele (link-uri mai jos) inspirate din teza mea de absolvire a programului MBA al Universității din Aberdeen.

Reading beyond the glance: eye tracking in neurosciences

Credibility judgments in web page design – a brief review

Relationship between perceived self-reported trust in health information sources and ocular fixation in a sample of young adults: a secondary data analysis.

Dacă doriți să schimbăm idei, mă puteți contacta la +40 745 255 311 sau la e-mail ovidiu[at]blogdigital.ro

Profilul meu de LinkedIn are adresa https://www.linkedin.com/in/ovidiu-selejan/