Stay connected

Despre mine

Ovidiu Selejan BlogDigital

Ovidiu Selejan, MBA

În acest moment al existenței activez ca Head of Digital Strategy pentru European Federation of NeuroRehabilitation Societies (EFNR) și Academy for Multidisciplinary Neurotraumatology (AMN). De asemenea, sunt partener fondator al agenției de marketing digital Relevo.

Mă pasionează zona de strategie de business în mediul online, precum și partea de SEO și promovare (Google Ads, Facebook Ads, Insta Ads). Am experiență de peste două decenii în zona de management din diverse industrii, de la telecomunicații și IT până la industria medicală, așadar perspectiva holistică asupra mediului de afaceri nu îmi este străină.

Atunci când timpul îmi permite sunt pasionat de cercetarea interdisciplinară la granița dintre marketing, UI/UX și psihologie. Dacă dacă sunteți interesați de acest domeniu vă invit să parcurgeți o parte din articolele mele științifice (link-uri mai jos) inspirate din teza de absolvire a programului MBA al Universității din Aberdeen.

Reading beyond the glance: eye tracking in neurosciences

Credibility judgments in web page design – a brief review

Relationship between perceived self-reported trust in health information sources and ocular fixation in a sample of young adults: a secondary data analysis.

Dacă doriți să schimbăm idei, mă puteți contacta la +40 745 255 311 sau la e-mail ovidiu[at]blogdigital.ro

Profilul meu de LinkedIn are adresa https://www.linkedin.com/in/ovidiu-selejan/

© BlogDigital 2023.